10 sebab kenapa Limas Tiga is your next vacation

1. Pelepasan cukai individu sehingga RM1,000 ke atas perbelanjaan melancong dalam negara (Tax relief sampai December 2021) –

2. Private pool!Ni paling best! Sampai je boleh terus masuk pool sampai kecut tangan dan kaki. Bila lapar, keluar pool untuk makan lepas tu jump back in. Ulang 100x pun takpe hehehe

3. Sangat mudah untuk mencari lokasi LimasTiga, anda boleh menggunakan Google Maps ataupun Waze, perjalanan dari Kuala Lumpur Ke LimasTiga , Melaka cuma mengambil lebih kurang 1 jam 30 minit hingga ke 2 jam bergantung kepada kreadaan lalulintas.

4. Grabfood dan Foodpanda servis sangat mudah didapati dan pantas. Selain dari itu, adda juga kedai Roti canai dan serbaneka yang berhampiran.

5. Wi-fi percuma dan berkelajuan pantas serta tanpa had oleh pengguna/pelanggan di LimasTiga

6. Mempunyai 6 bilik dan kawasan rehat .2 di bahagian tingkat bawah dan 4 di tingkat atas. Boleh memuat 18 orang bilik besar dan selesa, cukup lengkap tuala dan air panas di tandas. Ruang rehat ada Astro , jadi anda boleh berehat sambil anak-anak bermandi – manda di kolam renang.

7. Persekitaran yang aman dan tenang, ala Bali.

8. BBQ Port juga disediakan di sini. Limas Tiga sediakan jaring besi dan alatan BBQ, Anda cuma perlu bawa bahan masakan BBQ , arang, kipas dan mancis.

9. Perkakasan dapur yang lengkap seperti minuman ,kopi, gula, garam, air tapisan minuman,perkakasan masakan seperti periuk, pinggan mangkuk, gelas, cawan, pembakar roti dan oven ringkas.

10. Kelengkapan mandi seperti Tuala, Body Syampu, dan sebagainya disediakan oleh pihak LimasTiga, setaraf kualiti di Hotel.

Fara Ismail

Fara Ismail

Artikel Berkaitan

BANJIR MAUT IRAN

Fara Ismail Menurut CNN, sekurang-kurangnya 69 orang terbunuh dalam banjir dan tanah runtuh yang melanda beberapa kawasan bandar di seluruh Iran, kata

DAKI 14 PUNCAK DUNIA DUA KALI

Fara Ismail Menurut REUTERS – Sanu Sherpa 47, telah mencipta rekod pendakian dengan mendaki 14 puncak dunia yang berketinggian melebihi 8,000 meter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *