Marina sahabudin
MASJID TANAH – Pusat Khidmat Rakyat Parlimen Masjid Tanah akan menganjurkan program motivasi bagi pelajar yang bakal menghadapi peperiksaan SPM.
Menurut Ahli Parlimen Masjid Tanah, Datuk Mas Ermieyati Samsudin, peperiksaan hampir tiba pasti membuatkan pelajar semakin bimbang dan agak tertekan.
“SPM 2020 dah nak dekat. Saya tahu anak-anak diluar sana sudah bersedia fizikal dan mental. Cekal walaupun pandemik Covid-19 banyak mengubah kehidupan kita.
“Semoga usaha ini dapat membakar semangat dan memberi kekuatan sebagai persiapan terakhir sebelum melangkah ke medan peperangan nanti,” katanya.
Bagi yang berminat, bolehlah mendaftar di pautan https://forms.gle/TyEAqnrzCphN3csG6 dan pendaftaran adalah percuma ! Sijil Penyertaan juga disediakan.
-MF-