LACRISTA HOTEL NANTI KEDATANGAN ANDA

Marina sahabudin

MELAKA – Pihak LaCrista Hotel menyambut baik saranan kerajaan yang melaksanakan PKPB di negeri ini sekaligus merancakkan kembali industri pelancongan Melaka.

Menurut wakil LaCrista Hotel,Mr Jason R, Bak Pengurus Besar Hotel La Crista , kedatangan pengunjung dalam negeri turut diraikan dengan suasana baharu di hotel ini dengan menampilkan bilik-bilik lebih selesa serta kemudahan serba moden.

Pendekatan untuk merenovasi kelengkapan hotel dilakukan untuk memberi momen manis kepada pengunjung selepas sekian lama tidak boleh bercuti khususnya disamping insan tersayang.

Selain itu, LaCrista Hotel turut menjanjikan layanan mesra dan perhatian yang membuat semua tetamu kami tidak akan melupakan pengalaman sepanjang berada di sini.

Bagaimanapun, pihak hotel memandang serius keselamatan pengunjung dengan mempraktikkan SOP ketat di semua bilik dan kemudahan tertakluk kepada standard sanitasi yang wajib.

Pihak LaCrista turut berterima kasih di atas sokongan yang diberikan selama ini dan sekiranya anda memerlukan sebarang bantuan, sila hubungi pihak hotel di talian 06-2816868 untuk maklumat lanjut.

-MF-

Fara Ismail

Fara Ismail

Artikel Berkaitan

MUZIUM MENARIK DI MELAKA

MUZIUM ISTANA KESULTANAN MELAKA Muzium Istana Kesultanan Melayu Melaka dibina berdasarkan ‘Sejarah Melayu’ yang menggambarkan keunikan seni bina istana pada zaman Sultan

BANJIR MAUT IRAN

Fara Ismail Menurut CNN, sekurang-kurangnya 69 orang terbunuh dalam banjir dan tanah runtuh yang melanda beberapa kawasan bandar di seluruh Iran, kata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *