Promosi Sewaan Melaka Mall

Marina sahabudin

Rentetan ramai yang terkesan akibat dari penularan Covid 19, sehubungan itu, pihak Melaka Mall mempelawa orang ramai berniaga di Lot Melaka Mall dengan harga promosi sewaan RM1.00/kp dengan bayaran deposit sebulan sahaja.

Ini termasuk tapak promosi secara percuma meliputi ruang legar (hadapan Parkson) dan luar tapak bangunan iaitu kaki lima.

Peniaga yang berminat hanya dikenakan bayaran lesen sahaja.

Promosi ini bersempena Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat yang telah diumumkan bermula 19 Februari 2021 sehingga 4 Mac 2021.

Pihak Melaka Mall membuka peluang kepada semua peniaga untuk menjalankan perniagaan seperti stor penyimpanan barang, penjualan makanan dan minuman, jualan pelbagai, serbaneka dan lain-lain serendah bermula RM190.00.

Bagi berminat segera hubungi pihak Melaka Mall sebelum promosi berakhir 31 Mac 2021.

-MF-

Fara Ismail

Fara Ismail

Artikel Berkaitan

MUZIUM MENARIK DI MELAKA

MUZIUM ISTANA KESULTANAN MELAKA Muzium Istana Kesultanan Melayu Melaka dibina berdasarkan ‘Sejarah Melayu’ yang menggambarkan keunikan seni bina istana pada zaman Sultan

BANJIR MAUT IRAN

Fara Ismail Menurut CNN, sekurang-kurangnya 69 orang terbunuh dalam banjir dan tanah runtuh yang melanda beberapa kawasan bandar di seluruh Iran, kata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *