3 PRODUK TERBAIK SUPERFOOD.MY
TINGKAT KUALITI KEHIDUPAN

Marina Sahabudin

PRODUK Superfood.my tidak perlu diperkenalkan lagi sementelah ia telah mendapa tempat di jati pengguna produk kesihatan yang bijak memilih di negara ini.

Chief Product Officer Superfood.my, Kamal Din berkata, menerusi produk minuman kesihatan yang semakin popular di pasaran, Superfood.my mengambil konsep 3 produk yang sangat penting dalam memastikan tubuh kita sentiasa berada dalam keadaan terbaik.

Menurutnya, 3 produk tersebut adalah cleansing, balance dan activated.

“Kita perlu cleasing atau cuci dengan menggunakan S8 yang mana ia sangat baik diamalkan bagi membersihkan kekotoran dalam usus yang menjadi punca pelbagai penyakit ketika ini. Ia juga diperkaya dengan antioksida yang membantu melambatkan proses penuaan serta mencantikkan kulit ni bermaksud kita perlu membersihkan usus dahulu, ia kerana toksik sedia ada dalam badan harus disingkirkan.

“Kemudian kita balance dengan Amino 9 sebagai makanan tambahan yang tinggi manfaatnya dalam meningkatkan kesihatan orang ramai.
Dengan kombinasi 9 jenis tumbuhan seperti kurma, minyak biji anggur dan ubi bit, Amino 9 terbukti mampu membekalkan tenaga serta meningkatkan kekuatan sistem pertahanan tubuh lebih-lebih lagi ketika berhadapan Covid-19,”katanya.

Kemudian, barulah X-ten diambil bagi mengaktifkan sekaligus memanjangkan umur kromosom di dalam tubuh yang mana sel-sel mati dalam tubuh harus diganti secepat mungkin.

“Dengan kaedah ini barulah kita boleh gandakan sel baik dalam badan yang membawa kepada kesihatan lebih berkualiti,” katanya.

Pada masa sama, penguna produk ini Asmaliza Shahidan turut berkongsi testimoni keberkesanan Superfood.my bagi meningkatkan lagi keyakinan masyarakat.

“Saya amalkan produk ini semasa mengalami Covid-19. Masa tu saya ambil ubat lain dan ia memang tidak berkesan ke atas saya. Jadi saya ikthiar dengan produk Superfood.my dan hasilnya kesihatan saya semakin baik daripada semasa ke semasa.

“Kerana itu saya sedia berkongsi kebaikan produk ini bersama masyarakat khususnya pada musim pandemik ini,” katanya.

Sementara Puteh Razali berkata, sepanjang 8 bulan menyertai bisnes bersama Superfood.my, dia telah mempunyai jaringan seluruh Malaysia.

“Bagi saya ia produk yang sangat bagus. Memang banyak produk kesihatan di luar sana, tetapi saya nampak produk ini adalah yang terbaik.

“Walaupun ada mengatakan produk mereka menggunakan bahan organik dan selamat tetapi ia tidak menunjukkan sebarang bukti.

“Sebaliknya, Superfood.my mempunyai analisa daripada makmal yang membuktikan produk dihasilkan selamat, sebab itu saya percaya,” katanya.

-MF-

Amalina MF

Amalina MF

Artikel Berkaitan

MUZIUM MENARIK DI MELAKA

MUZIUM ISTANA KESULTANAN MELAKA Muzium Istana Kesultanan Melayu Melaka dibina berdasarkan ‘Sejarah Melayu’ yang menggambarkan keunikan seni bina istana pada zaman Sultan

BANJIR MAUT IRAN

Fara Ismail Menurut CNN, sekurang-kurangnya 69 orang terbunuh dalam banjir dan tanah runtuh yang melanda beberapa kawasan bandar di seluruh Iran, kata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *