SKUAD FUTSAL BERSEDIA KE BANGKOK

JAZMIN CARLOS

NAIB Presiden FAM, Datuk Seri Haji Rosmadi Ismail selaku Pengerusi Jawatankuasa Futsal dan Bola Sepak Pantai bersama-sama Exco FAM, Senator Datuk Mohd Hisamudin Yahaya yang juga timbalan pengerusi jawatankuasa berkenaan selaku pengurus pasukan meninjau kem latihan pusat skuad futsal kebangsaan di Arena Futsal FAM, Kelana Jaya.

Ketua jurulatih, Chiew Chun Yong melakukan pertukaran ketiga dalam barisan pemainnya dengan memanggil penjaga gol PDRM FC, Nur Hazim Suleiman dari Senarai Bersedia untuk menggantikan penjaga gol Selangor MAC, Azrul Hadee Taufiq.

Skuad futsal Harimau Malaya dalam persiapan menghadapi Kejuaraan Futsal AFF 2022 di Bangkok, Thailand dari 2 hingga 10 April ini.

Yang mana Malaysia dalam Kumpulan A bersama Thailand, Indonesia, Kemboja dan Brunei.

Amalina MF

Amalina MF

Artikel Berkaitan

MUZIUM MENARIK DI MELAKA

MUZIUM ISTANA KESULTANAN MELAKA Muzium Istana Kesultanan Melayu Melaka dibina berdasarkan ‘Sejarah Melayu’ yang menggambarkan keunikan seni bina istana pada zaman Sultan

BANJIR MAUT IRAN

Fara Ismail Menurut CNN, sekurang-kurangnya 69 orang terbunuh dalam banjir dan tanah runtuh yang melanda beberapa kawasan bandar di seluruh Iran, kata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *